Blogul lui Aniola

update: Vechiul blog al Aniolei a fost închis, acum găsiți aceleași seriale și filme, fie ele coreene sau nu pe: andromedamovies.blogspot.ro

Aceasta este un fel de recenzie a Blogului lui Aniola.
“Aniola” şi-a făcut cont pe blogspot.com şi apoi a preluat de pe diverse site-uri care au permis embeduirea 289 de filme şi 119 serial. O colecţie interesantă de altfel, multe dintre ele fiind filme coreene, destul de apreciate.
Cam aceasta este reţeta de succes pentru un blog fără conţinut dar cu destui vizitatori.
Teoretic este simplu, pentru că sunt sigur că şi Aniola a pierdut ceva timp cu blogul. Nu este simplu să-ţi promovezi un blog, fie el şi pe blogger.com.
Conţinutul Blogului lui Aniola este destul de bine structurat cu ajutorul a două meniuri şi a categoriilor, iar aspectul nu este deloc obositor, chiar dacă este un pic stângaci personalizat.
Fiecare articol are câte un poster al filmului, precum şi două trei cuvinte despre acesta, de regulă ţara, anul şi genul sunt menţionate.
Numărul comentariilor arată că nu este vorba de un blog care se bazează pe o anume comunitate, adică majoritatea vizitatorilor sunt aduşi de motoarele de căutare şi sunt persoane care vor să vadă un film pe net şi atât.

Blogul lui Aniola este în fapt un blog făcut pentru AdSense, asta este clar la prima vedere şi sper să-i aducă deţinătorului venitul scontat.

Vizualizări: 5210

 
RCA-Ieftin
Adaugă la favorite legătură permanentă.

12 Comentarii

 1. Am fost un pic răutăcios. Şi blogul acesta are peste 90% din trafic adus de motoarele de căutare.

   
 2. Nu stiu, nu suna mai bine Blogul Aniolei? :/

   
 3. Aaa, sorry acum am vazut ca e o postare seaca si usor acida :)) Nici eu nu suport genul asta de bloguri, era chiar unu care se flutura mai mereu in top 3 WTA cu asa zis blog pe Blogspot unde avea 1000 de video-uri, rezultatele la loto si probabil o caruta de unici falsi …

   
 4. Ti se pare tie ca mizeria asta( neededspark.blogspot.com ) e de locul 21 in WTA? Si 2100 mi se pare mult …

  Plus ca am dubii ca are prea multe vizite din Google cu tot cu rezultatele lui la Loto, are privacy la statistici.

   
 5. Se poate să fie vizite curate din Google. Cele mai necurate vizite sunt ale lui Perfublog.com, ăsta e disperat … De aia a şi ajuns de la PR3 la PR 0.

   
 6. Perfu cred ca a fost penalizat pentru ca a vandut prea multe link-uri…e posibil sa aiba cateva vizite..n-avem de unde sa stim fara statistici.

   
 7. Perfu are ceva statistici publice dar oscilează între 100 şi 10000 de unici pe zi şi asta e dubios rău.   
 8. Imi place ce faci.iti urez din toată inima felicitări .o grămadă de oameni îti citeşte blogul.deci este un blog perfect.e ok dar am o întrebare. unde te pot găsi mai repede pe net?

   
 9. ce se antampla? toate filmele siserialele au fost eliminate, nu gasesc filmele preferate.acest blog a fost cel mai complet blog.sant foarte mahnita.

   
 10. Buna ziua!Doresc sa primesc in continuare postrile Aniolei.Multumesc
  din suflet

   
 11. Atăzi m-am unitat online la un film romanesc. Sunt foarte bune filmele noastre, de ce tot căutați filme coreene?

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *