Pareri Deranjamente Romtelecom

Important: dacă sunaţi de pe mobil folosiţi
telverde – Deranjamente Romtelecom: 0800.825.425 apel gratuit din orice reţea ei nu promovează numărul pentru că nu au interes! Dacă folosiţi numărul 1921 de pe mobil veţi fi taxaţi usturător!

Vântul puternic din noaptea de vineri spre sâmbătă a produs ceva daune. Eu, de exemplu, de atunci nu mai am telefon fix şi nici internet de la Romtelecom. Un cablu care răsărea la nimereală din pământ pentru a sta mai apoi atârnat în bătaia vântului a cedat nervos şi s-a secţionat lăsând câţiva abonaţi fără renumitele servicii de comunicaţii.Sâmbătă am aşteptat liniştit ca cineva de la Romtelecom să se autosesizeze şi să remedieze problema. În dimineaţa zilei de duminică încă mai speram acest lucru, după-amiaza mi-am zis că totuşi nu ar strica să fac o sesizare la Deranjamente Romtelecom, dau un search lui Googleşi aflu numărul: 1921, dar de pe ce să sun? Teoretic şi Vodafone şi Cosmote au tarife de reţea pentru Romtelecom fix dar practic pentru numerele scurte tarifele sunt surprinzător de mari.

Îmi iau inima în dinţi şi încerc de pe Vodafone, aflu pe banii mei de la un robot care încearcă să tragă de timp că Romtelecomul are şi un serviciu de reclamaţii VIP, ceva cu 903, 904, unde cică suni şi imediat cineva îţi răspunde fericit că un alt fraier a decis să renunţe la ceva euroi în favoarea companiei la care lucrează, pe mine nu m-au păcălit căci am decis să renunţ pentru moment şi să încerc ceva mai târziu când bănuiam eu că sunt mai puţin ocupaţi cei de la relaţii cu clienţii. Am reuşit în cele din urmă să dau postul telefonic ca şi deranjat şi nu m-a costat toată şmecheria decât 75 de cenţi, dar degeaba! Nici astăzi linia telefonică nu a fost reparată, bine înţeles că am sunat şi azi să le mulţumesc pentru intervenţia promptă.

Internetul de la Romtelecom: Viteza internetului meu

Ti-a fost util articolul?

 

202 Comments

  1. De una luna pe ecranul riseiver Dolce apare P 35 si televizoarele nu merg cu toate ca platesc regulat factura.
    As dori sa se remediereze de urgenta defectiunea. Ati pus nr.de apel cu plata unde prostii platesc si pentru minutele vorbite de robot si muzica .
    Cat ne mai furati? Chiar nu va este rusine? Din ce veti mai trai daca toti abonatii vor pleca de la dvs. astept raspuns la tel.0740938804.

  2. cum pot desfinta un serviciu DOLCE , daca acolo unde este incheiat contractual pe numele meu nu mai locuiesc eu, doar mama mea care nu doreste pastrarea acestor servicii, dar nu s-a incheiat perioada contractuala si nici nu doresc mutarea la noua adresa.
    multumesc anticipat.
    la cat s-ar ridica penalizarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>